top of page

LA REPRESA DEL CAMÍ (2012-)

 

En aquesta nova etapa la Lurdes Rimalló no va poder involucar-se en la creació del nou repertori (quedava, però, lligada a l’espectacle “Escudella de nadales”). Davant d'aquesta situació, la Gemma i la Mireia es van llençar de cap cap una nova proposta musical ampliant el grup a 4 veus, incorporant la Laia Pedrol i la Marta Munsó, i presentant un nou repertori, aquesta vegada ballable.

 

Després d'investigar, experimentar, provar i corregir per tal d'aconseguir que la seva proposta musical fos ferma i ballable van presentar "Veus al ball".  Un espectacle que basa el seu repertori en els gèneres de ball catalans més genuïns (ball pla, jota, rumba, sardana, contrapàs...)

 

L'estiu del 2014 fan el seu primer videoclip amb la sardana "Nosaltres decidim" per convidar a la reflexió a la població catalana en motiu de la consulta del 9 de novembre per la independència de Catalunya. Durant aquest temps la cantant Mariona Callís substitueix la baixa de maternitat de la Marta Munsó fins a quedar-s'hi definitivament.  

 

L’any 2015 graven el 4t disc del grup “Veus al ball” amb en Carles Belda com a productor artístic.  Ho fan amb l'ajuda de la plataforma de micromecenatge TotSuma superant amb escreix el 6500€ demanats i presenten el disc el novembre de 2015 en motiu de les Fires de Sant Narcís a Girona.

 

bottom of page