top of page

LA LATÈNCIA (2006-2011)

 

El repertori “De boca en boca” estava prou madur com per poder fer un 2n disc.  Sense pensar-s’ho, l‘any 2005, van gravar el “Pantone 368”. Ho van fer sota la direcció artística de Marcel Caselles (productor també del primer disc) als estudis 44.1 d’Aiguaviva (Gironès).

 

Entre el 2005 i 2006 va ser el primer any de fecunditat de les components del grup. Les seves integrants, al llarg d’un any, van parir els seus primers fills (Judit, Ferriol i Roure). Durant aquest temps les anava substituint la cantant Marta Rius (que curiosament, entremig, també va parir el seu segon fill). 

 

L’any 2007 van gravar el seu tercer disc “Escudella de nadales” amb en Ximo Caffarena com a productor. Quedant, aquest disc, com un dels 10 millors discos de folc del 2007 segons la revista Enderrock.

 

L’any 2009 va arribar una segona ronda de parts (Eudald, Quirze i Galderic). Amb tres mesos van parir totes tres! Van entrar, així, en el que elles afirmen com a etapa de latència, fent una aturada forçada de 4 mesos i una etapa de ralentí de 3 anys que es va cloure amb la gira de celebració “De Calaix 10 anys”, on van fer un repàs de les seves cançons més populars.

bottom of page