top of page

"PANTONE 15 05" conté les cançons de l'espectacle "Empordà a calaixos". Són 11 peces que d'alguna manera o altra estàn relacionades amb l'Empordà. El darrer tema és el testimoni de les trobades de cant improvisat que teníen lloc regularment al Cafè del Barri Vell de Figueres. 

Es va presentar l'estiu del 2003 a Figueres en una nit de forta tramuntana.

La premsa es va fer ressó del disc. Podeu fer una ullada al sorprenent article que ens va fer en Sergi Pàmies a El País.

2003 - festa CD pantone 15 05
2003 - nyacrada al bar
2003 - gravació 1505
2003 - festa CD pantone 15 05
portada del 1r disc "Pantone 1505"

Producció executiva: De Calaix (Mireia Mena, Gemma Pla, Lurdes Rimalló)

 

Producció artística: Marcel Casellas

 

Enregistrament: Ariadna Records de St. Climent Sescebes durant la Setmana Santa de 2003, i al  Cafè del Barri Vell de Figueres a la plaça de les patates, el primer dissabte de Fires i Festes de  la Sta. Creu de 2003.

 

Tècnic de so: Jordi Gasull i Josep Vinyoles 

 

Mesclat, masteritzat i editat: a Estudis Kay de Manresa, entre juny i juliol de 2003 amb en J. A. Castaño “Nyanyo” com a tècnic de so.

 

Disseny: Mercè Galí

 

Han col·laborat en Josep Martí “Pinyo” (estris de cuina i mans a Xiriminimí,  platerets a La Farandola  i duff a les Nyacres epigramàtiques) i en  Marcel Casellas (simbomba greu a Aires, canya de rascar a La Farandola,  mans a Xiriminimí i pandero quadrat a Nyacres epigramàtiques).  

 

bottom of page